У Мелітополі пролунали вибухи у 3 колаборантів – мер

Четвер, 8 вересня 2022, 14:08
У Мелітополі пролунали вибухи у 3 колаборантів – мер
Іван Федоров. Скриншот з відео УП

Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що 8 вересня у місті пролунали три вибухи – сили спротиву атакували місцевих колаборантів, а міська рада забрала мандати у 7 депутатів-зрадників і просить арештувати їх майно.

Джерело: Федоров в ефірі національного марафону новин

Пряма мова мера Мелітополя: "Сьогодні (8 вересня – ред.) вибухи пролунали за 3 адресами, де проживають зрадники. Один – це фейковий директор водоканалу Юрій Онищук. Він майже позбувся свого будинку. Але дім йому і не потрібен, бо йому в Мелітополі не раді. Друга – це квартальна, яка зрадила своїм принципам і тим людям, які її обрали, і була пособником з проведення фейкового референдуму – їй також передали вітання наші сили супротиву, і вона вже не хоче брати участь у цьому. І третя людина, яка також була серед організаторі, і, звичайно ж, ­– це штаб, де відбувалася організація фейкового референдуму".

Реклама:

Деталі: Федоров додав, що у результаті цих вибухів колаборанти, які раніше хотіли співпрацювати з ворогом, уже самі виходять на зв'язок з українською владою і силовими структурами і "готові розповідати все, готові працювати на українську владу знову, щоб тільки їх не чіпали".  

Мер також повідомив, що Мелітопольська міськрада на позачерговому засіданні 8 вересня позбавила мандатів 7 депутатів-зрадників, які нині служать ворогу. Він звернув увагу, що з 42 депутатів лише 7 виявилися зрадниками.  

Також міськрада дала доручення виконавчому комітету звернутись до центральних органів влади щодо блокування і арешту всього майна колаборантів і зрадників – квартир, дач, земельних ділянок, авто, щоб вони не змогли цим користуватися, коли ЗСУ деокупують Мелітополь.

ВІДЕО ДНЯ

За словами Федорова, проти низки зрадників уже відкриті кримінальні провадження і деяким оголошені підозри. Він додав, що загалом до силових структур написали понад 200 заяв щодо колаборантів, і щодо них уже ведеться слідство.   

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
11:48
Кадиров намагається спростувати повідомлення про важку хворобу: показав засідання і тренування
11:43
Росіяни дещо змінили тактику і запускають по кілька дронів із різною періодичністю – ПС
11:26
В енергосистемі дефіцит: "Укренерго" другий день залучає аварійну допомогу майже цілодобово
11:22
У Києві не планують відкривати пляжний сезон
11:10
Обстріл телевежі: Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ
11:00
"Ми несли вбитого чоловіка, а в нього постійно дзвонив телефон". Історії очевидців трагедії у Чернігові
10:50
"Газпром" через повінь закрив десятки газових свердловин
10:43
В результаті російських обстрілів на Донеччині загинули дві людини
10:40
Президентка Єврокомісії: Схвалення у США допомоги Україні спонукає ЄС до активнішої підтримки
10:37
Кількість гривень в обігу України за I квартал зросла на 16 мільярдів
Усі новини...