Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російських спортсменок заявили як сирійських на змаганнях в Алжирі – росЗМІ

Середа, 5 липня 2023, 14:02
Російських спортсменок заявили як сирійських на змаганнях в Алжирі – росЗМІ
Ілюстративне фото Радіо Свобода

Російські спортсменки заявлені як атлетки із Сирії на Панарабських іграх, які проходять в Алжирі; деяким змінили прізвища та дати народження.

Джерело: The Insider із посиланням на російського журналіста Сергія Лісіна, Всеросійську федерацію легкої атлетики та головного тренера збірної Росії з легкої атлетики Руслана Мащенко

Деталі: У списках від Сирії опинилися російські дзюдоїстка Мілана Мугу (Мілана Мрад) і спортивна гімнастка Олександра Максимова. 

Реклама:

Крім того, у наступних спортсменок змінені прізвища та дати народження: бадмінтоністка Дар'я Джеджула, велогонщиці Тетяна та Дар'я Малькови, легкоатлетка Каріна Полудкіна та плавчиня Анастасія Сорокіна.

Водночас головний тренер збірної Росії з легкої атлетики Руслан Мащенко заявляє, що принаймні однієї спортсменки – Карини Полудкіної – не було на змаганнях. Всеросійська федерація легкої атлетики з’ясовує, як вона потрапила у список Сирії.

Довідково: Спортсмени з Росії шукають способи брати участь у міжнародних змаганнях, куди їх не допускають або допускають з обмеженнями через повномасштабне вторгнення в Україну. The Insider повідомляє про щонайменше 17 спортсменів, які ухвалили рішення виступати від імені інших країн.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...