Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Понад 100 українців звернулися до посольства в Ізраїлі – Зеленський

Неділя, 8 жовтня 2023, 21:45
Понад 100 українців звернулися до посольства в Ізраїлі – Зеленський
Володимир Зеленський, фото ОП

Вже понад 100 українців звернулися по допомогу до посольства України в Ізраїлі, встановлено місцеперебування 5 співвітчизників на півдні країни.

Джерело: президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні

Реклама:

Пряма мова: "Між українським посольством та поліцією Ізраїлю є вся необхідна співпраця для з’ясування деталей про українців, які опинилися в районах бойових дій та обстрілів. На жаль, підтвердилася загибель двох громадян України. Мої співчуття рідним і близьким.

Посольство України в Ізраїлі, усі наші дипломати, які опікуються цим регіоном, разом із розвідкою працюють цілодобово, щоб допомогти всім нашим людям, які потребують допомоги. Вже є більш як сотня звернень до посольства від наших громадян. Встановлено місцеперебування п’яти наших людей на півдні Ізраїлю.

Ще раз звертаюся до всіх громадян України в Ізраїлі: будь ласка, будьте уважними та виконуйте інструкції місцевих сил безпеки".

ВІДЕО ДНЯ

Деталі: Як підкреслив Зеленський, дуже важливо, щоб увесь світ "реагував максимально принципово" на напад терористів ХАМАС на Ізраїль.

"І наступного тижня будемо працювати – разом із нашими партнерами – заради єдності світу в протистоянні терору. Різні міжнародні заходи вже заплановані. Українська позиція звучатиме, як завжди, на користь єдності та спільних дій", – сказав президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: