Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дубінський інструктує: ДБР надало аудіо у справі про організацію незаконного виїзду

Середа, 1 листопада 2023, 15:18
Дубінський інструктує: ДБР надало аудіо у справі про організацію незаконного виїзду
Дубінський. фото з відкритих джерел

Державне бюро розслідувань опублікувало аудіодоказ у справі про незаконне переправлення громадянина за кордон, яку відкрито стосовно нардепа Олександра Дубінського.

Джерело: пресслужба ДБР

Дослівно: "Аудіозапис, на якому народний депутат інструктує родича своєї співмешканки, як оформити виїзд за кордон через підконтрольну йому громадську організацію".

Реклама:

Деталі: За інформацією слідства, нардеп у змові з іншими особами організував незаконний виїзд за кордон брата своєї цивільної дружини.

Дозвіл на виїзд родич отримав на замовлення Вишгородської районної військової адміністрації на підставі клопотання громадської організації "Медіаоборона". З’ясувалося, що насправді чоловік, за вказівкою Дубінського, мав прибути до Кишинева, де мав чекати подальших інструкцій щодо перегону особистого елітного авто (за даними джерела УП, Toyota Land Cruiser 200) народного обранця з автостоянки міжнародного аеропорту Кишинева до столиці Австрії Відня.

ВІДЕО ДНЯ

Що передувало: 1 листопада стало відомо, що правоохоронці проводять сім одночасних обшуків за місцем проживання народного депутата, у приміщенні громадської організації, її керівника і засновників, а також в інших осіб, які брали участь в організації незаконного перетину.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: