Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Армія РФ намагалася наступати на 6 напрямках фронту – Генштаб

Четвер, 2 листопада 2023, 19:21
Армія РФ намагалася наступати на 6 напрямках фронту – Генштаб
Українські військові. Ілюстративне фото Президентської бригади

Російська армія 2 листопада вела безуспішні наступальні дії на Куп’янському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському, Шахтарському та Запорізькому напрямках.

Джерело: вечірнє зведення Генштабу ЗСУ 2 листопада

Дослівно: "Протягом доби авіація Сил оборони завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Реклама:

Підрозділи ракетних військ уразили пункт управління, 3 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, станцію РЕБ, склад боєприпасів, 8 артилерійських засобів, а також іншу важливу ціль противника".

"Протягом доби відбулось 38 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 44 авіаційних ударів, здійснив 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах".

Деталі: Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

ВІДЕО ДНЯ

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки, Петропавлівки, Іванівки Харківської області. Тут наші воїни відбили 5 атак.

На Лиманському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Бахмутському напрямку ворог 6 разів безуспішно намагався відновити втрачене положення в районах Кліщіївки та Андріївки Донецької області. Також вів безуспішні штурмові дії біля Південного Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Сєверне та Тоненьке Донецької області, де Силами оборони відбито 5 атак.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі Мар’їнки Донецької області. Тут Сили оборони відбили 18 атак.

На Шахтарському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії в районі Старомайорського Донецької області.

На Запорізькому напрямку ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Роботиного Запорізької області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: