Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії аварійно сів Boeing-777 з 422 людьми на борту

П'ятниця, 1 грудня 2023, 06:40
У Росії аварійно сів Boeing-777 з 422 людьми на борту
Фото ілюстративне з aviakhv.ru

Літак "Аерофлоту" Boeing-777, що летів з Москви, здійснив аварійну посадку в Южно-Сахалінську 1 грудня через проблему з шасі.

Джерело: російське пропагандиське агентство "РИА Новости", Telegram Mash

Деталі: Повідомляється, що на борту Boeing-777 перебувало 14 членів екіпажу і 408 пасажирів.

Реклама:
 

В "Аерофлоті" заявили, що посадка відбулася у штатному режимі з дотриманням заходів безпеки.

Повідомляється, що фахівці знайшли технічну причину неполадки, наразі її усувають. 

Передісторія:

ВІДЕО ДНЯ
  • Країна-терорист отримала "червоний прапорець" ІКАО (Міжнародна організація цивільної авіації) з безпеки польотів. Тільки чотири країни світу мають "червоний прапорець": Бутан, Конго, Ліберія та росія. Така оцінка вказує на серйозні деградаційні процеси в безпеці польотів російської авіації.
  • Близько 70% їх цивільного флоту РФ становлять іноземні літаки, які обслуговують 95% авіаперевезень. Лише за рік російський авіафлот скоротився з близко 900 літаків на початку 2022 року до менше 800 літаків. Втрата західних літаків призведе до скорочення галузі. Росія має лише близько 150 пасажирських літаків власного виробництва, але і в цьому сегменті є багато проблем.
  • Авіакомпанії постають перед вибором: розбирати літаки на деталі або використовувати неоригінальні запчастини, ризикуючи безпекою. Відсутність страхування та проблеми із запчастинами ускладнюють експлуатацію літаків. 
  • Проблема постала так гостро, що Мінтранс РФ дозволив ремонтувати іноземні літаки будь-якими способами, навіть з використанням неоригінальних деталей. Через брак запчастин щонайменше 50 літаків найбільшого перевізника "Аерофлот" не можуть продовжувати виконувати польоти, а це 25% флоту авіакомпанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: