Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни дещо зменшили тиск на Куп'янському напрямку – ЗСУ

П'ятниця, 1 грудня 2023, 16:10
Росіяни дещо зменшили тиск на Куп'янському напрямку – ЗСУ
ілюстративне фото від ЗСУ

Кількість російських атак на Куп'янському напрямку дещо зменшилася після того, як ворог отримав там відсіч.

Джерело: начальник служби зв'язків із громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі "Єдиного телемарафону новин", передає Інтерфакс-Україна

Пряма мова: "Російські окупанти активізувалися на всій лінії в районі відповідальності ОСУВ "Хортиця". Атакують і на Лимано-куп'янському напрямку, і на Бахмутському. Отримали відсіч на Куп'янському напрямку, там відповідно кількість атак дещо зменшилася порівняно з попереднім періодом".

Реклама:

Деталі: Фітьо поінформував, що за добу на Куп'янському напрямку було відбито сім ворожих атак, іще шість - на Лиманському.

Також бої відбувалися в районі Синьківки, Петропавлівки, Стельмахівки та Серебрянського лісництва.

Представник Сухопутних військ також розповів, що російські окупанти продовжують використовувати авіацію і дрони-камікадзе. 24 БПЛА було випущено за добу на Лимано-куп'янському напрямку. Противник завдав 694 артилерійських ударів по позиціях українських захисників на зазначеному напрямку.

ВІДЕО ДНЯ

Пряма мова: "Був вдалий день для ліквідації російських окупантів. 344 окупантів минулої доби було знищено, а також було пошкоджено або знищено 60 зразків військової техніки окупантів, серед них п'ять танків та п'ять ББМ".

Що передувало: 30 листопада президент Володимир Зеленський провів нараду у Запоріжжі й доручив швидко будувати укріплення "на усіх основних напрямках", зокрема на Куп'янському.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: