Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українські війська уразили 5 складів боєприпасів росіян – Генштаб

П'ятниця, 1 грудня 2023, 21:35
Українські війська уразили 5 складів боєприпасів росіян – Генштаб
Фото - Генштаб ЗСУ

Протягом доби підрозділи ракетних військ Сил оборони України уразили 3 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 5 складів боєприпасів росіян.

Джерело: вечірнє зведення Генштабу ЗСУ 1 грудня, джерела УП у 79 десантно-штурмовій бригаді

Деталі: За даними джерел УП у 79 десантно-штурмовій бригаді, яка обороняє Мар‘їнку, росіяни значно активізувалися на Мар‘їнському напрямку.

Реклама:

Окупанти штурмують позиції Сил оборони одразу з кількох боків – і в Мар‘їнці, і в сусідніх з нею районах. Ситуація непоста.

Дослівно ГШ: "Протягом доби відбулось 67 бойових зіткнень. Ворог завдав 2 ракетних та 17 авіаційних ударів, здійснив 46 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Також, з початку доби російські окупанти завдали авіаційного удару по Україні, застосувавши 2 керовані ракети Х-59 та 12 БпЛА типу "Shahed-136/131". Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 1 керовану ракету Х-59 та 8 ударних БпЛА".

ВІДЕО ДНЯ

Деталі: На Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії біля Синьківки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де Силами оборони відбито 9 атак.

На Лиманському напрямку противник вів штурмові дії в районі Серебрянського лісництва Луганської області, де силами оборони відбито 7 атак.

На Бахмутському напрямку противник вів штурмові дії в районах Григорівки, Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області, де Силами оборони відбито 18 атак.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії південніше Новокалинового, Степового, Авдіївки, Сєверного, Первомайського Донецької області, де Силами оборони відбито 16 атак.

На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районі Новомихайлівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Запорізькому напрямку противник 10 разів безуспішно намагався відновити втрачене положення в районах Роботиного та західніше Вербового Запорізької області.

Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра Херсонської області. Продовжують завдавати вогневого ураження противнику.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: