Заступник голови Нацполіції Тишлек повернувся до роботи після службового розслідування

П'ятниця, 15 грудня 2023, 22:47

Заступник голови Нацполіції Дмитро Тишлек, у якого журналісти знайшли ймовірні зв’язки з Росією, повернувся до виконання своїх обов’язків, оскільки службова перевірка не знайшла підстав для його звільнення.

Джерело: Міністерство внутрішніх справ у відповідь на запит Цензор.НЕТ

Деталі: У МВС повідомили журналістам, що заступник голови Національної поліції Тишлек був відсторонений від виконання службових обов’язків на місяць, поки проводилось службове розслідування. 29 листопада він повернувся на службу.

Дослівно: "Службове розслідування не встановило фактів, які б свідчили про наявність зв’язків Тишлека Д. П. з будь-якими кримінальними авторитетами, у тому числі згадуваними в журналістському розслідуванні". 

Деталі: Також у МВС зазначили, що у них немає підстав для перевірки Тишлека на поліграфі, а з власної ініціативи він такого бажання не висловлює.

Фото - Цензор.НЕТ
Фото - Цензор.НЕТ
Фото - Цензор.НЕТ

Що передувало: Видання Bihus.Info оприлюднило розслідування, що дружина заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека станом на літо 2023 року не позбулася російського паспорта, а сам він користується нерухомістю та авто родини партнера ватажка ростовського кримінального угрупування.

Тишлек після опублікованого розслідування публічно звернувся із заявою до ДБР, щоб правоохоронці перевірили оприлюднену інформацію.