Результати "вражаючі" – міністр оборони Ізраїлю про відновлення бойових дій проти ХАМАС

Неділя, 3 грудня 2023, 01:08
Результати вражаючі – міністр оборони Ізраїлю про відновлення бойових дій проти ХАМАС
Йоав Галлант, фото: Міноборони Ізраїлю

Міністр оборони Йоав Галлант заявив, що військові "повернулися до бойових дій" на повну силу після того, як ХАМАС порушив угоду про припинення вогню з Ізраїлем, назвавши результати наступу ЦАХАЛу "вражаючими".

Джерело: Галлант, цитує The Times of Israel

Деталі: За його словами, він наказав відновити вогонь у п'ятницю вранці після того, як ХАМАС відмовився звільнити 15 жінок і двох дітей в рамках угоди про перемир'я.

Реклама:

Пряма мова: "Ми продовжуємо саме там, де зупинилися".

Деталі: Міністр також сказав, за останні два дні він оглянув Газу з повітря і прикордонну територію з землі, назвав при цьому результати наступу ЦАХАЛу, що відновився, "вражаючими".

Пряма мова: "Тисячі терористів були ліквідовані, десятки штабів (були знищені – ред.), сотні терабайт інформації знаходяться в наших руках, сотні терористів були захоплені в полон і допитуються в Ізраїлі".

ВІДЕО ДНЯ

"Досягнення – 110 заручників повернулися живими, жодна армія у світі не досягла цього у боротьбі з терористичною організацією. Ми досягли цього завдяки силі ЦАХАЛу".

Що передувало: Армія оборони Ізраїлю повідомила, що відновила бойові дії проти ХАМАС вранці 1 грудня, оскільки терористичне угрупування порушило оперативну паузу.

Ізраїльські військово-повітряні сили з моменту закінчення перемир'я завдали авіаударів по близько 200 цілях у секторі Гази.

Згодом зраїльські військові знов повідомили, що завдали ударів по об'єктах терористичної інфраструктури в секторі Гази.

Передісторія:

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: