Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нічна атака росіян: є влучання на Херсонщині, на Миколаївщині − пошкодження від уламків

Понеділок, 4 грудня 2023, 10:27
Нічна атака росіян: є влучання на Херсонщині, на Миколаївщині − пошкодження від уламків
Фото ілюстративне з Telegram Сил оборони півдня України

Російські окупанти піж час нічної атаки безпілотників поцілили по цивільних об'єктах в Херсонському і Бериславському районах на Херсонщині, на Миколаївщині є руйнування у результаті падіння уламків збитого "Шахеда".

Джерело: Сили оборони Півдня, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім та голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram

Дослівно Сили оборони Півдня: "Минулої ночі ворог знов тероризував Україну повітряними атаками. З тимчасово окупованого Криму запустив ударні дрони типу "Shahed-131/136"… На жаль, ворог поцілив по цивільних об'єктах в Херсонському і Бериславському районах: руйнувань зазнали будинок культури і будівельний магазин. Інформація про постраждалих не надходила".

Реклама:

Деталі: Кім додав, що у Баштанському районі Миколаївщини внаслідок збиття "Шахеда" уламки пошкодили будівлю агропідприємства та лінію електропередач. Постраждалих немає.

Загалом, за його словами, над Миколаївщиною знищили 6 російських "Шахедів".  

Прокудін додав, що за минулу добу росіяни здійснили 117 обстрілів області, випустивши 691 снаряд з мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, танків, авіації та БПЛА (з них 3 − це "Шахед").

ВІДЕО ДНЯ

Пряма мова голови Херсонської ОВА: "Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; медичні установи та адмінбудівлю у Херсоні; науково-дослідницьку установу та інженерну споруду у Херсонському районі; магазини у Бериславському районі. Через російську агресію 2 людини загинули, ще 8 − дістали поранення".

Передісторія: 

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування