Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Військові підтвердили ліквідацію окупантів, які розстріляли двох українських полонених

Понеділок, 4 грудня 2023, 11:48
Військові підтвердили ліквідацію окупантів, які розстріляли двох українських полонених
Окупанти вбивають полонених. Скриншот з відео з Telegram-каналу DeepState

Українські військові ліквідували російських окупантів, які розстріляли двох беззбройних українських військовополонених у районі села Степове на Донеччині, підтвердив речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун.

Джерело: Штупун в ефірі марафону новин

Пряма мова речника: "Можу підтвердити, що в ході подальших бойових дій та група російських окупантів, які вчинили цей злочин, перестала існувати".

Реклама:

Деталі: Він додав, що факт розстрілу військовополонених зафіксували відповідні служби, розпочате кримінальне провадження і триває розслідування.

"Потім ці матеріали будуть передані до міжнародним інституціям, які займаються воєнними злочинами", − підсумував Штупун.

Передісторія:

ВІДЕО ДНЯ
  • 2 грудня в мережі з'явилося відео розстрілу російськими окупантами українських військових, які здавалися в полон, імовірно, біля Степового на Донеччині. У Збройних Силах повідомили, що перевіряють це відео.
  • Офіс генпрокурора повідомив, що почав розслідування за цим фактом.
  • 3 грудня начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш заявив, що російських окупантів, які стратили беззбройних українських військових, ліквідували. 

 

 

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: