Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни вдень обстріляли Херсон та передмістя: загиблий та 4 поранених

Понеділок, 4 грудня 2023, 14:24
Росіяни вдень обстріляли Херсон та передмістя: загиблий та 4 поранених
Дитсадок у Херсоні, фото з соцмереж Прокудіна

Російські окупанти вдень завдали ударів по Херсону та передмістю, внаслідок чого одна людина загинула, четверо осіб дістали поранення.

Джерело: очільник Херсонської МВА Роман Мрочко, очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, Херсонська обласна прокуратура

Пряма мова Мрочка: "Під час обстрілу передмістя Херсона з боку російських окупаційних військ були поранені троє чоловіків. 

Реклама:

Двоє з них – 61 і 51 років –  отримали контузію. Травмованим надана медична допомога. Від госпіталізації вони відмовились. Третій поранений 46 років наразі ушпиталений у стані середньої тяжкості з осколковим пораненням живота". 

Деталі: Мрочко додав, що чоловіки на момент ворожої атаки виконували ремонтні роботи на вулиці. Прокудін уточнив, що йдеться про обстріл села Інженерне, що неподалік Херсона.

Прокудін також повідомив, що російська армія атакувала дитсадок у Шуменському мікрорайоні Херсона. Внаслідок обстрілу, що стався близько 11:00, у будівлі пошкоджено стіни, а також повибивало вікна. Попередньо, постраждала одна людина. Інформація уточнюється.

ВІДЕО ДНЯ

Прокуратура уточнює, що поранена працівниця дитсадка.

Дитсадок у Херсона
Дитсадок у Херсона
фото з соцмереж Прокудіна

Крім того, Мрочко повідомив, що внаслідок обстрілу Антонівки, що під Херсоном, загинув 64-річний чоловік. За його словами, армія Росії вдарила об 11:00 з тимчасово окупованого лівобережжя. Були пошкоджені 2 приватних будинки та газова труба.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування