Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У більшості областей очікуються снігопади, на півдні – дощі

Середа, 6 грудня 2023, 12:43
У більшості областей очікуються снігопади, на півдні – дощі
фото Держприкордонслужби

У ніч проти четверга 7 грудня в Закарпатті та Карпатах очікується сніг і мокрий сніг, вдень у західних, південних, центральних і Донецькій областях сніг і дощ, на решті території України – без істотних опадів.

Джерело: "Інтерфакс-Україна" з посиланням на дані Укргідрометцентру.

Деталі: Вдень у четвер в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях місцями налипання мокрого снігу, в Запорізькій і Донецькій областях місцями ожеледиця. На дорогах країни місцями ожеледиця.

Реклама:

Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, на крайньому півдні подекуди 0-2° тепла, вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині 0-5° тепла; у північних областях вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу.

У Києві 7 грудня істотних опадів не очікується. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8° морозу, вдень 2-4° морозу.

 
Для збільшення - натисніть на зображення

У четвер у південній частині України очікується помірний дощ, вночі зі снігом, у східних та центральних областях помірний мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледиця, у північних областях вночі та в Карпатському регіоні невеликий сніг; на решті території без істотних опадів.

ВІДЕО ДНЯ

На дорогах більшості областей місцями ожеледиця.

Вітер східний, північно-східний, 7-12 м/с, у східних та південно-східних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура в північних і західних областях уночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу, на решті території вночі та вдень 0-5° морозу, на Закарпатті та півдні країни вночі та вдень 0-5° морозу.

У столиці 8 грудня – невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-6°, вдень 1-3° морозу.

Додатково: За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, у Києві за весь час метеорологічних спостережень із 1881 року 7 грудня найвища температура вдень була +9,9° у 2015 р., найнижча вночі -21,8° у 1959 р.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування