Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вручення повісток у спортзалах: Закарпатський ТЦК каже, що продовжить

П'ятниця, 8 грудня 2023, 12:53
Вручення повісток у спортзалах: Закарпатський ТЦК каже, що продовжить
фото з анонімних Telegram-каналів

Закарпатський ОТЦК та СП прокоментував вручення повісток чоловікам у спортзалах, про яке напередодні повідомляли анонімні Telegram-канали.

Джерело: Закарпатський ОТЦК та СП

Дослівно: "У зв’язку з певним суспільним ажіотажем навколо вручення повісток особам призовного віку у спортивних, відпочинкових та інших закладах краю інформуємо про наступне.

Реклама:

…Працівники Закарпатського ОТЦК та СП у законний спосіб продовжують в рамках мобілізаційних заходів вручати повістки. На нашу думку, ті чоловіки призовного віку, які свідомо уникаючи військової служби, займаються у спортивних залах або розважаються у відпочинкових комплексах, не є привілейованими порівняно  з військовослужбовцями ЗСУ, які у непростих умовах тримають оборону і б’ють ворога.

…Просимо також зрозуміти, що у ЗСУ, у першу чергу – люди, у тому числі ваші знайомі, ваші друзі, батьки, чоловіки, сини й доньки, які чекають на заміну або поповнення".

Деталі: Як нагадали у ТЦК, вручення повістки не означає, що призовника відразу забирають на війну. Спочатку уточнюються дані, призовник проходить медичний огляд і вже тільки після цього, якщо людина придатна до служби, видається мобілізаційне розпорядження. Відтак призовник їде вчитися. 

ВІДЕО ДНЯ

Передісторія: 

  • Напередодні анонімні Telegram-канали публікували відео вручення повісток у спортзалах в Закарпатській області. Зокрема, працівники ТЦК та СП 5 грудня обійшли спорткомплекси в Ужгороді. Крім того, в соцмережах повідомляли про вручення повісток у спортзалах Дніпра, Києва та інших міст.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування