Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Загарбники змушують населення ТОТ ставити підписи за "кандидатуру" Путіна – Спротив

Понеділок, 1 січня 2024, 17:42
Загарбники змушують населення ТОТ ставити підписи за кандидатуру Путіна – Спротив
Фото: Getty Images

На тимчасового окупованих територіях загарбники за допомогою військових влаштували збір підписів у населення за "кандидатуру" російського диктатора Володимира Путіна, який братиме участь у влаштованих Кремлем "виборах" президента РФ.

Джерело: ЦНС

Деталі: Повідомляється, що підписи збирають  так звані "волонтери", які обходять будинки місцевих у супроводі російських військових. 

Реклама:

За даними ЦНС, проте попри примусовість процесу, організацію збору серед працівників "держустанов", наразі ворог зібрав лише 5 тис. підписів.

Українцям на тимчасово окупованих територіях радять ігнорувати "ініціативи" окупантів та не брати участь у "виборах" й за можливості не відчиняти двері російським гастролерам.

Що було раніше: У грудні 2023 року британська розвідка розповідала, як Росія збирається проводити "вибори" президента РФ 15 - 17 березня 2024 року на окупованих територіях України.

ВІДЕО ДНЯ

Відомство констатувала, що, як і у випадку з регіональними виборами у вересні 2023 року, голосування на президентських "виборах" у підконтрольних РФ українських регіонах не буде ані вільним, ані чесним.

Розвідка додала, що російська окупаційна влада майже напевно розглядає досягнення "правильних" результатів у цих регіонах як пріоритет, оскільки хоче надати відчуття легітимності вторгненню РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування