"Шахеди" на Київщині: у двох районах пошкоджено будинки і авто

Понеділок, 1 січня 2024, 20:29
Шахеди на Київщині: у двох районах пошкоджено будинки і авто
наслідки атаки "Шахедів" на Київщину 1 січня, фото: поліція Київщини

Під час атаки росіян "Шахедами" в понеділок удень у двох районах Київщини пошкоджено 4 приватних будинки та 4 легкових автомобілі.

Джерело: голова Київської ОДА Руслан Кравченко у Facebook

наслідки атаки
наслідки атаки "Шахедів" на Київщину 1 січня, усі фото: поліція Київщини

Дослівно: "Тривога в області оголошувалася впродовж першого дня нового року тричі. Остання тривала майже 2,5 години через чергову атаку ворожих БПлА.

Реклама:

Впродовж цього часу на Київщині працювала ППО. Завдяки ефективній роботі наших захисників по ворожих цілях, потраплянь в обʼєкти критичної та житлової інфраструктури немає.

Водночас, зафіксовано падіння уламків в декількох населених пунктах двох районів області. Наразі вже відомо про пошкодження 4 приватних будинків та 4 легкових автомобілів. Крім того, через падіння уламків на відкритих територіях виникло загоряння травʼяного настилу. Пожежі оперативно ліквідовані".

 

Деталі: Голова ОВА додав, що жертв та постраждалих немає. Мешканцям пошкоджених будинків буде надана вся необхідна допомога.

ВІДЕО ДНЯ
 

Що передувало: У Києві та області у понеділок вдень оголошували повітряну тривогу через ворожі ударні БпЛА, працювала протиповітряна оборона.

Згодом Повітряні сили повідомили, що під час атаки "Шахедами" по Україні пообіді в понеділок було знищено 9 із 10 ворожих безпілотників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: