Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Залужний, Умєров і Шаптала обговорили на комітеті ВР, як вдосконалити мобілізацію

Четвер, 4 січня 2024, 19:18
Залужний, Умєров і Шаптала обговорили на комітеті ВР, як вдосконалити мобілізацію
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та міністр оборони Рустем Умєров. Фото - FACEBOOK ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧА ЗСУ

Міністр оборони Рустем Умєров, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала на засіданні Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки наголосили на необхідності удосконалення політики мобілізації.

Джерело: Укрінформ з посиланням на полковника Служби безпеки України, секретаря оборонного парламентського комітету Романа Костенка

Пряма мова Костенка: "Усі розуміють, що законопроєкт про удосконалення процедури проведення мобілізації в Україні потрібен. Питання в його вигляді. Зранку на засідання комітету приходили Умєров, Залужний, Шаптала.

Реклама:

Вони доносили нам необхідність удосконалення політики мобілізації та повʼязані з цим питання. Комітет ставив свої запитання. Також ми надавали свої пропозиції, але детально не обговорювали всі нюанси законопроєкту".

Деталі: За його словами, парламентарії і міністри детально пропрацьовують кожне положення документа, висловлюють свої пропозиції щодо їх удосконалення. Обговорення триватиме ще кілька днів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування