Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін не зможе досягнути своєї мети в Україні – Міллер

П'ятниця, 5 січня 2024, 00:38
Путін не зможе досягнути своєї мети в Україні – Міллер
Метью Міллер, скриншот відео

Конгрес має діяти, аби Сполучені Штати змогли продовжувати надавати військову допомогу Україні, заявив речник Держдепу Метью Міллер, але вже зараз цілком зрозуміло, що Росія зазнала невдачі.

Джерело: "Голос Америки"

Пряма мова Міллера: "Нам дійсно потрібен Конгрес, щоб діяти. Ми знаємо, що нам потрібно продовжувати підтримувати Україну. Вони (українці) покладаються на цю допомогу, щоб продовжувати боротьбу з брутальним російським нападом, який триває щодня. Тому важливо, щоб Конгрес діяв, щоб продовжувати фінансувати демократію, яка продовжує захищатися.

Реклама:

Це цілком зрозуміло, що Росія зазнала невдачі. Наша оцінка: вони (росіяни) не можуть захопити Київ. Він (Путін) не досягнув і не зможе досягнути своєї кінцевої мети, яка полягає в тому, щоб підкорити всю Україну. Ми бачимо Україну, яка здатна міцно стояти на ногах, яка розбудовує свою економіку, розбудовує свою армію. Ситуація на полі бою буде дуже важкою без додаткової підтримки від США, і ми вважаємо, що нам потрібно продовжувати їх (українців) підтримувати, і ми думаємо, що Конгрес зрештою це зробить"

Деталі: Речник Держдепартаменту не вважає, що війна в Україні зараз складається на користь Росії. Міллер нагадав, що люди часто забувають, якою була справжня мета Володимира Путіна: тотальне завоювання України, відсторонення від влади українського уряду і включення України до складу Росії. Тому, на думку речника Держдепу, важливо пам'ятати, чого Україна досягла і продовжує досягати.

За його словами, Україна змогла запобігти цьому. Зараз усі сприймають це як належне, але це не виглядало як вирішене питання на початку  війни. 

ВІДЕО ДНЯ

Метью Міллер нагадав, що торік влітку Росія вийшла з Чорноморської зернової ініціативи, і тоді здавалося, що Україна не зможе продовжувати експорт зерна. Водночас Україна мала військові успіхи й відкрила для торговельних суден частину акваторії Чорного моря.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...