Комітет з питань нацбезпеки рекомендував відсторонити Безуглу від посади заступника голови

П'ятниця, 5 січня 2024, 13:52
Комітет з питань нацбезпеки рекомендував відсторонити Безуглу від посади заступника голови
МАР'ЯНА БЕЗУГЛА, ФОТО З ЇЇ FACEBOOK

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити нардепку Мар’яну Безуглу від посади заступника голови комітету.

Джерело: співрозмовники УП у комітеті Верховної Ради, повідомлення Безуглої  

Деталі: За словами джерел комітет своїм рішенням рекомендував парламенту відсторонити Безуглу з посади заступника голови.

Реклама:

Тепер за цю пропозицію мають проголосувати нардепи під час засідання.

Пізніше Безугла підтвердила, що комітет ухвалив таке рішення і заявила, що його винесли на голосування, коли її не було. 

Пряма мова: "Зроблено все було максимально підступно: голова Комітету поставив на голосування, коли я його попередила, що запізнюсь на засідання, за моєї відсутності; а колеги проголосували.

ВІДЕО ДНЯ

Я не здамся ніколи і жодний шантаж не заставить мене відступити від принципів, роботи, боротьби і правди. Прикро за колег в Комітеті, як казала, якби кожен активно долучився до роботи з сектором нацбезпеки та оборони і не приймав конʼюнктурні рішення щодо того, щоб вигідно сказати, а що ні; то були б зовсім інші реалії. У нас війна!"

Передісторія:

  • Безугла протягом року протягом року робила кілька гучних заяв щодо військових і ведення бойових дій. Зокрема, заявляла, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не надав плану на наступний рік, тому військове керівництво України має піти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування