Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Буданов про звільнення азовців з полону: З часом будуть витягнуті всі

П'ятниця, 5 січня 2024, 22:28
Буданов про звільнення азовців з полону: З часом будуть витягнуті всі
Кирило Буданов. Фото - УП

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що Україна з часом поверне всіх українських військовополонених, у тому числі бійців "Азову". 

Джерело: Буданов в етері телемарафону

Пряма мова: "Росія веде свою звичну гру, вона намагається розіграти карту, скажімо так, соціально складних у їхньому розумінні верств нашого населення, до яких можна віднести питання "Азову". Тому що натягнуте дуже сильно це питання, в суспільстві сприймається дуже болісно. І вони мріють про те, що гра на цій тематиці дасть їм якусь користь щодо дестабілізації в нашій країні. Це не так".

Реклама:

Деталі: Окремо він зазначив, що навіть командирів полку "Азов" повернули в Україну, у "що ніхто ніколи не вірив і вважав це нереальним".

Пряма мова: "Але факти говорять самі за себе. І з часом будуть витягнуті всі. Але ще раз хочу наголосити: перше, ніхто нам нічого не винен, як і ми їм; друге. Ми перебуваємо в стані відкритої війни. Це складне питання.

Кожен обмін – це окрема операція, суто операція. Тут використовуються абсолютно всі важелі. Я не буду розкривати форми і методи, але ще раз хочу сказати, що нічого спільного з цивілізованою роботою в цьому немає".

ВІДЕО ДНЯ

Передісторія

  • 3 січня Україна повернула 230 своїх військових і цивільних громадян із російського полону. Серед них представників Збройних сил України – 130 (серед них ТрО – 14, ВМС – 14), Національної гвардії – 55, Державної прикордонної служби – 38, Національної поліції – 1 та шестеро цивільних, які були незаконно позбавлені волі.
  • Командир бригади Національної гвардії України "Азов" підполковник Денис "Редіс" Прокопенко заявив, що бійців "Азову", які стояли в авангарді Сил Оборони України в боях за Маріуполь, не повернули під час цього обміну. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: