Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський: Працюємо, щоб дії Сил оборони базувалися на українському виробництві

Субота, 6 січня 2024, 18:53
Зеленський: Працюємо, щоб дії Сил оборони базувалися на українському виробництві
Володимир Зеленський, фото ОП

Україна працює над тим, щоб цього року Сили оборони могли базуватись у значній частині своїх дій на вітчизняному виробництві.

Джерело: президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні

Пряма мова: "Провів наради і з оборонним блоком уряду – це Мінстратегпром, міністр оборони, команди міністерств. Ключове – це забезпечення наших воїнів озброєнням і військовою технікою. Стале постачання, стале виробництво із чіткою тенденцією на збільшення нашого виробництва і снарядів, і техніки – в Україні й разом із партнерами.

Реклама:

Працюємо максимально, щоб цього року наші Сили оборони й безпеки могли базуватись у значній частині своїх дій саме на нашому, українському виробництві. І щоб ворог це відчував – реальну силу української зброї.

Зараз уже формується таке відчуття. Є й багато влучних речей, зроблених саме українською зброєю. І все менше й менше спокійних ночей в окупантів. А має стати нашої, української сили ще в рази більше. І це буде. На кожен прояв російського терору, на кожну спробу Росії збільшити свій тиск на нашу державу, на наших людей, на наші позиції буде наша адекватна відповідь".

Деталі: Зеленський зазначив, що в суботу провів "багато нарад", зокрема щодо безпекових гарантій.

ВІДЕО ДНЯ

"Триває відповідна двостороння робота з партнерами, і сьогодні визначили, яких результатів маємо досягти найближчим часом", – сказав він.

За словами президента, на наступний тиждень заплановані "важливі міжнародні події".

"Готуємо нові лінії співпраці з партнерами, зокрема щодо дронів, щодо посилення наших можливостей у застосуванні дронів та в протидії російським дронам, у посиленні РЕБ – засобів радіоелектронної боротьби", – розповів Зеленський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування