Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава МВС пояснив ситуацію щодо загиблих у Покровському районі й показав відео

Неділя, 7 січня 2024, 18:14
Глава МВС пояснив ситуацію щодо загиблих у Покровському районі й показав відео
місце удару в Покровському районі, фото ДСНС

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що жертвами російських ударів по Покровському району Донеччини 6 січня стали щонайменше 11 осіб, з яких 5 дітей, однак наразі на місцях ударів у м. Покровськ та с. Рівне вилучили тіла трьох загиблих, серед яких трирічна дитина.

Джерело: Клименко у Telegram

Реклама:

Дослівно: "Донеччина, Покровський район. Більше доби тривають аварійно-рятувальні роботи. Рятувальники розібрали понад 100 тонн зруйнованих елементів будинків на місцях ударів. Поліцейські вилучили понад пів сотні фрагментів тіл, відбирають біологічні зразки та роблять все можливе для ідентифікації загиблих.

Станом на 17:00 на місцях ударів у м. Покровськ та с. Рівне вилучили тіла трьох загиблих осіб, серед яких трирічна дитина.

За оперативною інформацією, жертвами російських ударів стали щонайменше 11 осіб, з яких 5 дітей. Однак остаточну цифру загиблих підтвердить експертиза. Сила ворожого удару була надто потужною, тож ця робота потребує часу".

ВІДЕО ДНЯ
 

Деталі: Клименко також оприлюднив відео пошуково-рятувальної операції.

Що передувало: В ОВА увечері 6 січня повідомили, що внаслідок ударів росіян по Покровському району Донеччини загинули 11 людей, серед яких 5 дітей, іще 10 осіб поранено.

Президент Володимир Зеленський також повідомляв про загибель "понад десяти людей".

Однак прокуратура й поліція публікували інформацію про значно меншу кількість загиблих і травмованих, зазначаючи, що триває пошук людей під завалами.

У неділю зранку в ДСНС повідомили, що в селі Рівне Покровського району з-під завалів вилучили тіло загиблої дитини. Тим часом у самому Покровську на місці двох зруйнованих приватних житлових будинків 1 особу врятовано з-під завалів, ще вилучено тіло жінки, тривають аварійно-рятувальні роботи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: