Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії вже готують концерт на честь "обрання" Путіна – ЗМІ

П'ятниця, 8 березня 2024, 17:27
У Росії вже готують концерт на честь обрання Путіна – ЗМІ
Путін на концерті. Фото: росЗМІ

Російські опозиційні ЗМІ дізналися, що в РФ уже збирають учасників концерту на честь "перемоги" Володимира Путіна на псевдовиборах президента, який відбудеться 18 березня.

Джерело: "Новая газета Европа"

Деталі: Як з'ясувало видання, керівниця московського студентського волонтерського центру Анастасія Борисова створила спеціальний чат для "Віп-фанзони" мітингу на Красній площі. Офіційно захід приурочено до анексії Криму.

Реклама:

Для входу учасникам потрібно ввести свої паспортні дані, щоб їх перевірила Федеральна служба охорони - імовірно, очікується присутність Володимира Путіна.

Після зауваження члена чату, що захід планується після виборів, організатори відредагували повідомлення зі згадкою Путіна, і замінили його на "президента". Наразі можливість надсилання повідомлень у чаті заблоковано.

За словами Борисової, на мітингу планують виступити гурт "Любе", Григорій Лепс, Стас Михайлов і Валерія, можлива присутність SHAMAN.

ВІДЕО ДНЯ

Також відомо, що квитки на концерт 18 березня поширюють серед студентів вишів. В обмін на участь студентам обіцяють роздати мерч і звільнити від навчання на весь день.

Нагадаємо: Так звані вибори президента РФ, які, по суті, будуть перепризначенням Путіна на новий термін, відбудуться протягом трьох днів - з 15 до 17 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: