Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Схеми: Марченко відкрила кіностудію в РФ, її директором є колишній продюсер "Україна має талант"

П'ятниця, 8 березня 2024, 17:23
Схеми: Марченко відкрила кіностудію в РФ, її директором є колишній продюсер Україна має талант
Скрін з фільму “Паломниця”

Дружина колишнього депутата від забороненої ОПЗЖ і кума російського диктатора Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксана Марченко відкрила у Росії кіностудію. Її директором став колишній продюсер шоу "Україна має талант" – Олексій Басманов. 

Джерело: розслідування проєкту "Схеми"

Деталі: За даними журналістів, восени 2023 року було зареєстровано компанію "Вервица Фильм", що спеціалізується на виробництві кінофільмів та відеофільмів і телевізійних програм. Засновниками цієї компанії є російське АО "Ренессанс" (99,99%), власницею якого вказана Оксана Марченко, та громадянин РФ Басманов Олексій Сергійович (0,01%).

Реклама:

Журналісти з’ясували, що Олексій Басманов працював в Україні разом з Оксаною Марченко у талант-шоу "Україна має талант", був його лінійним продюсером.

Розслідувачів додають, що отримати коментарі від Олексія Басманова та Оксани Марченко їм наразі не вдалося. Однак його колишні колеги розповіли, що він брав участь у виробництві фільмів із циклу "Паломниця" Оксани Марченко. За їхніми словами, ця робота Басманову дуже сподобалася.



ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: