Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хай живе Український суддя Замковенко, самий гуманний суддя в світі!..

П'ятниця, 8 вересня 2000, 17:58
Чекаєте розгляду певної резонансної справи, потім йдете до букмекерської контори і ставите на сторону, яка, бодай, теоретично якось пов'язана з владною кон'юнктурою. Сумнівів немає, ви переможете.

Напередодні розгляду справи про зміну запобіжного заходу для керівників ЄЕСУ Валерія Фальковича та Олександра Тимошенка, ми так і збиралися вчинити. Однак, часу не знайшлося, а шкода. Ми і не сумнівалися, що вердикт орденоносця та заслуженого судді Миколи Замковенка буде саме таким. Вірно, ні одного, ні другого бізнесмена випустити під підписку про невиїзд суд не дозволив.

Як вважають в прокуратурі, обидва підозрювані мали намір втекти за кордон, зокрема в Великобританію, де навчається донька Тимошенка. Слідчі стверджують, що, наприклад, чоловік віце-прем'єра має три закордонні паспорти, "кілька фірм" та валютні рахунки на Кіпрі та Швейцарії.

Незважаючи на те, що на засіданні суду була присутня дружина Олександра Тимошенка, яка, очевидно, прийшла повболівати за чоловіка, самий гуманний суддя "не побоявся" і виніс рішення не на користь можновладної пари. Оце демократія!

Втім, суддя Замковенко це окремий кадр, я би сказав форпост української Феміди, що косить одним оком в сторону Банкової. Зокрема, своїм доленосним рішенням Замковенко забов'язав ЦВК зареєструвати ініціативні групи на збір автографів за референдум, що на той момент вже зібрали необхідну кількість підписів. За що і отримав орден "За заслуги". Свого часу він успішно скасував результати виборів в окрузі Сергія Головатого. До заслуг "незламного юриста" також належить і історичне рішення в справі з печатками Верховної Ради під час усунення Олександра Ткаченка з посади спікера. Він же успішно засудив головного редактора газети "Політика", коли той звинуватив Василя Дурдинця в некомпетентності. І багато, багато інших справ розглянутих на користь "потрібних" людей…

Врешті, нещодавно він же поновив на посаді екс-голову Ігора Діденка і ось, у п'ятницю чергове "правильне" рішення.

І не треба, шановні, питати, чому для Замковенка "підписка про невиїзд" не є достатнім аргументом для зміни запобіжного заходу. Він просто чекає чергового ордена "За заслуги", вищого ступеню…

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...