Ющенка "б'ють" олігархі
Принаймні так вважають читачі "Української правди"

Субота, 16 вересня 2000, 18:23
Протягом тижня УП проводило опитування своїх читачів на тему чи вважають вони нинішню критику Кабінету міністрів кампанією з дискредитації Віктора Ющенка. До уваги відвідувачів УП було запропоновано три варіанта відповідей, перший – "Так, це цькування прем‘єра з боку олігархів" (1), другий – "Ні, Він заслуговує на це" (2), і третій – "Вони всі один одного варті" (3).


Свою думку висловили 378 осіб, в тому числі 316 читачів української сторінки УП та 62 читача російської.

Більшість наших відвідувачів вважають, що критика на адресу Ющенка – це помста з боку олігархів. Так відповіли 86% (272 голоси) читачів української сторінки сайту, та 66% (41 голос) російської.

Друге місце посів відповідно варіант другий. Серед тих, хто читає УП російською, прихильників другого варіанту відповіді було дещо більше, ніж серед україномовних читачів. 10% (32 голоси) відвідувачів української сторінки та 29 % (18 голосів) російської вважають, що Ющенко заслуговує, аби його критикували.

Тільки 4% (12 голосів) "українців" та 5% ( всього 3 голоси) "росіян" впевнені, що Ющенко нічим не кращий за інших олігархів.

Як бачимо результат голосування на обидвох сторінках різко не відрізняється. Звичайно, це опитування не може вважатися репрезентативним, однак, скоріш за все, відображає загальне ставлення українців до подій навколо уряду Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування