Георгій Гонгадзе зник!!!
Ми сподіваємось на краще

Неділя, 17 вересня 2000, 11:18
У суботу 16.09, пізно ввечері, зник керівник проєкту "Українська правда" Георгій Гонгазде. О 22.20 він вийшов з будинку, що на бульварі Лесі Українки і попрямував до додому. На нього чекали дружина та двоє трьохрічних дітей, але вдома він так і не з'явився. Протягом всієї ночі, друзі обдзвонювали лікарні та швидкі , але марно. Оскільки він людина відповідальна, то не міг зникнути просто так. Справа в тому, що без нього діти та дружина немогли потрапити до помешкання, так як не мали ключів. Він про це знав і тому поспішав додому.

Ми продовжуємо пошук Георгія. Ми продовжуємо сподіватись на краще.

Нас непокоїть декілька фактів:

По перше, ми не забули спроби залякати Георгія людьми, які представлялися співробітниками міліції. Тоді він був змушений звернутися з відкритим листом до Генпрокурора. Після чого слідкування ніби-то припинилося, а може ми його просто не помічали.

По друге, ні для кого не секрет , що "Українська правда" часом різко критикує владу та всіх, хто біля неї годується.

Буквально на днях Олексанр Волков продемонстрував прояв невдоволення публікаціями "УП", тоді Георгій написав: Волков в інтерв'ю "Дню" сказав, що "журналіст повинен подавати факти, природно, з власною авторською позицією". Практично, пан Волков в цих словах виразив кредо УП.

У цьому ж інтерв'ю Олександр Михайлович, як би мимохідь замітив: "…Я не заздрю тим, для кого Волков - це проблема. У житті таких людей, звичайно, завжди "є місце подвигу". Тільки пораджу всім іншим бути подалі від цього "місця подвигу".

Ми не втрачаємо надію, що Георгій знайдеться.

Див. також: "Полювання на Гонгадзе?".

Київська міліція звертається до всіх, кому щось відомо про обставини зникнення або місцезнаходження керівника проекту інтернет-газети "Українська правда" Георгія Гонгадзе, з проханням повідомити про це за телефонами у Києві: 290-61-18, 265-04-04, 212-99-90, або 02.

У понеділок міліція Києва продовжує пошуки журналіста. Спеціальні оперативні заходи, які проводилися протягом всієї ночі, досі не принесли жодних результатів.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування