Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поки немає нічого нового про Гонгадзе

Середа, 20 вересня 2000, 16:21
Поки немає нічого нового про Гонгадзе. В міліції кажуть, що поступає багато зачіпок, кожна з них перевіряється, відмітається, потім знову поступають якісь нові відомості.

Агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на інформацію з джерел у правоохоронних органах нагадують, що хід розслідування знаходиться під особистим контролем президента і міністра внутрішніх справ України.

У розшукових заходах задіяно "максимально можливе число співробітників міліції", повідомило джерело. Заходи щодо встановлення місцезнаходження журналіста проводяться цілодобово, декілька разів на день підсумки роботи доповідаються керівництву правоохоронних органів. У дворі будинку, з якого пішов Георгій, постійно знаходяться більше 10 осіб, які знову і знову обшукують двір і територію.

"Перевіряється і сортується" будь-яке повідомлення, яке може допомогти слідству, в тому числі інформація по телебаченню і в Інтернеті. На електронну адресу УП, зокрема, надійшли два повідомлення про можливе місцезнаходження Георгія. Всі ці версії перевіряються, в тому числі і по дзвінку невідомого до посольства Грузії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування