Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор Закарпаття пішов у відставку

П'ятниця, 1 червня 2001, 14:35
Глава облдержадміністрації Закарпаття Віктор Балога офіційно повідомив про свою відставку засоби масової інформації. Вчора, за його словами, він особисто відвіз заяву про звільнення за власним бажанням.

Про це УП повідомили в прес-службі закарпатської обладміністрації. "Разом з Балогою іде вся його команда", зазначили у прес-службі.

Свій крок Балога він пояснив "політичною необхідністю" виходячи з ситуації, що склалася в країні після того, як парламент 26 квітня відправив у відставку уряд Віктора Ющенка, передає РІА "Новости". Балога не став уточнювати, як саме його відставка пов'язана з відставкою колишнього прем'єр-міністра України.

Віктор Балога, проте, зазначив, що і надалі збирається брати активну участь в політичному житті Закарпатья.

В свою чергу прем'єр-міністр Анатолій Кінах має намір у суботу відвідати Закарпатську область, повідомляє Інтерфакс-Україна посилаючись на прес-служба Кабміну. Про програму візиту поки не повідомляється. Офіційно його майбутня поїздка і відставка Балоги ніяк не пов'язуються.

Нагадаємо, що Віктор Медчедчук та інші представники партії СДПУ(о) неодноразово висловлювали своє незадоволення роботою Віктора Балоги. Однією з головних претензій була незадовільна робота з ліквідації наслідків стихійного лиха в Закарпатті.

Віктор Медведчук заявляв у березні, що наполягає не тільки на "погодженні з більшістю" складу уряду, а й керівників обладміністрацій. Представники СДПУ(о) відкрито заявляли про своє бажання мати посаду губернатора Закарпаття.

Віктор Балога був членом СДПУ(о), але близько року тому вийшов з партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування