За розкриття справи Гонгадзе Піскун отримає 5 мільйонів гривень?

П'ятниця, 12 липня 2002, 12:51
Генеральна прокуратура України з 12 липня починає формувати нову оперативно-слідчу групу з розслідування кримінальної справи за фактом вбивства Георгія Гонгадзе.

До складу групи ввійдуть кращі слідчі з досвідом розкриття вбивств, провідні фахівці кримінального розшуку, криміналісти, судмедексперти, йдеться у заяві Генпрокуратури, поширеній у п'ятницю.

Найближчим часом Генпрокуратура обіцяє провести всі можливі слідчі процедури і провести судові експертизи, до участі в яких планується залучити експертів як з України, так і з-за кордону.

Як повідомляється, з 12 липня Генпрокуратура активізує контакти з усіма правоохоронними відомствами, експертами і фахівцями, які пропонували свою допомогу у розслідуванні "справи Гонгадзе".

До співпраці запрошуються близькі Гонгадзе і громадяни, які можуть повідомити слідству інформацію про обставини "цієї резонансної справи", зазначено у документі.

Генпрокуратура заявляє, що розслідування "буде вестися енергійно, настирливо, об'єктивно, з використанням всіх можливостей правоохоронної системи України і допомоги громадян"

Як повідомляє Генпрокуратура, громадське об'єднання "Антикорупційний форум" встановило преміальну нагороду у розмірі 5 млн. грн. за розкриття цієї справи, "і цю ініціативу підтримав президент України", говориться у заяві.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування