МЕДВЕДЧУК БУДЕ МСТИТИСЯ, ЯКЩО В ЯНУКОВИЧА ЩЕ РАЗ КИНУТЬ ЯЙЦЕ

Субота, 25 вересня 2004, 17:27
СДПУ(о) попереджає Віктора Ющенка, що він отримає адекватну відповідь в разі повторення інцидентів на кшталт того, який стався з Віктором Януковичем у Івано-Франківську.

"Ми закликаємо Ющенка схаменутись і зрозуміти, що обрана ним політика веде до непередбачуваних і вкрай небезпечних наслідків", - ідеться у заяві СДПУ(о), поширеній в суботу.

"Маємо попередити, що терпець сил, які підтримують діючу владу, не безмежний, і нікому більше на радимо його випробувати", - додає СДПУ(о).

"Провокаційні, екстремістські та дестабілізаційні дії з боку прибічників "нашизму" натраплять у разі потреби на жорстку і рішучу відсіч", - зазначається у повідомленні.

Події в Івано-Франківську СДПУ(о) розгляє як "зухвалу і підкреслено цинічну витівку".

"Моральна відповідальність за івано-франківський інцидент цілком лягає на політичні сили, які підтримують на президентських виборах Ющенка".

"Створювана ними впродовж тривалого часу обстановка психозу та провокацій, намагання за будь-яку ціну за допомогою безпідставних звинувачень сформувати з влади образ ворога, демонстративна агресивність та безмежна жадоба влади, безпринципна здатність використовувати у політичній боротьбі будь-які засоби – все це є родючим грунтом для поширення екстремізму".

Інцидент у Івано-Франківську, на думку СДПУ(о), є наслідком "обраної лідерами "Нашої України" лінії на ескалацію напруження".

Прикладом цього СДПУ(о) називає зіткнення у Верховній Раді, "хуліганські дії групи наближених до Ющенка депутатів у офісі КПУ у Сумах, провокаційні заклики Тягнибока, виступи екстремістської організації "Пора".

***

Крім цього, у Дніпропетровську в суботу 500 студентів-прихильників Януковича провели мітинг на його підтримку.

Студенти тримали гасла "Янукович – надія аграріїв", "НДУ – за Віктора Януковича".

У мітингу взяли участь студенти Дніпропетровських держуніверситету, Національної гірничої академії, університету інженерів залізничного транспорту, юридичної академії і аграрного університету.

Промовці засудили вчинок студента Прикарпатського університету, який кинув яйце у Януковича.

"Цинічний прояв політичного тероризму призвів до приниження честі й гідності Віктора Януковича", - сказав ректор Національної гірничої академії Геннадій Півняк.

"Ющенко разом зі своїми опозиціонерами тільки скандалами і бійками показав, на що він здатний", - сказав Півняк.

Також мітинг у підтримку Януковича відбувся у Сімферополі, Луганську та Шепетівці.

"Українські новини"

Дивіться також відео, на якому видно, що нічого окрім яйця в Януковича не кинули

Читайте також:

Віктор Фьодоровіч Асісяй

Операція "Яєшня", або "Теракт" проти Януковича

Читайте всі подробиці "замаху" на Януковича тут


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News