Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко думає, що януковичці прийшли повіситися у парламент. А сам Янукович - гвалтівник

Понеділок, 1 листопада 2004, 23:00
Прихильники Ющенка розпочинають "загальнонаціональну громадську мобілізацію проти банди, проти криміналізації, за спокійну добровільну боротьбу проти Януковича".

Про це у вівторок з парламентської трибуни заявила Юлія Тимошенко.

Вона заявила, що Віктор Ющенко є переможцем президентських виборів "у першому турі".

Про це, за її словами, свідчать результати паралельного підрахунку голосів, проведеного штабом Ющенка, де кандидат "одержав з 50,34% у першому турі".

Однак, на думку Тимошенко, "народ мудріше, ніж уявляв собі криміналітет в Україні".

"Зараз народ України не бачить, що фракція "Регіони України" сидить у таких шарфах біло-блакитних – це вони прийшли з вірьовками на шиї, щоб повіситися після того, як Ющенко буде оголошений переможцем після першого туру", заявила Тимошенко.

Виступ Тимошенко супроводжувався вигуками з боку фракцій більшості, які намагалися заглушити її слова.

У самому кінці виступу до Тимошенко підійшов депутат фракції "Регіони України" Валерій Коновалюк, який хотів вручити Тимошенко біло-блакитний шарф з гаслами за Януковича. Однак Коновалюка відігнав від трибуни член "Нашої України" Лесь Танюк.

Члени фракцій більшості повісили на свої столи в сесійній залі біло-блакитні шарфи за Януковича, дехто одягнув біло-блакитні косинки.

Водночас члени "Нашої України" і БЮТ установили на своїх столах помаранчеві прапорці "Так! Ющенко". Раніше тільки прихильники Ющенка з'являлися на екранах з хусточками - жотогарячими.

Тимошенко повідомила, що вибори були сфальсифіковані кількома шляхами.

По-перше, до списків не були внесені 10-12% молодих людей віком з 40 і молодше, "яких за соцопитуваннями штаб Януковича вважав прихильниками Ющенка".

Друга фальсифікація полягала в тому, що "група в складі більше 20 людей мала більше 30 відкріпних талонів, їздили по Україні і з цими відкріпними талонами голосували по 20 і більше раз".

"Але це не пройде в Україні, і Янукович ніколи не буде президентом України. Тому, що в першому турі їм став Віктор Ющенко", підкреслила Тимошенко.

"Жінки твердо знають - ґвалтівник ніколи не може стати законним чоловіком, так і народ України ніколи не вибере ґвалтівника виборів України своїм президентом", заявила вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування