Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка хлорні вугрі, які свідчать про його отруєння? Катерина Ющенко в цьому впевнена

П'ятниця, 10 грудня 2004, 16:09
Керівник клініки "Рудольфінерхауз" Міхаель Цимпфер заявляє, що шкірний покрив обличчя кандидата Віктора Ющенка свідчить про утворення хлорних вугрів, які пов'язані з наявністю отрути.

Про це Цимпфер заявив австрійському агентству АПА.

"Якщо оцінювати стан шкірного покриву обличчя (Ющенка), то багато що говорить про хлорні вугрі", - сказав лікар.

Так звані хлорні вугрі виникають через тривалий вплив подразнювальних газів (хлор, азот, їхньої кислоти й солі), а також при хронічних запаленнях тканин.

Цимпфер сказав, що тільки аналіз лицевої тканини може дати відповідь, чи був Ющенко отруєний. Хлорні вугрі, за твердженням медика, "завжди пов'язані" з наявністю отрути діоксина в організмі.

Лікар також повідомив, що Ющенко, перебуваючи на лікуванні в австрійській клініці "Рудольфінерхауз", відмовився від проведення аналізу лицевої тканини, передає РІА "Новості".

Ющенко планує на вихідних поїхати на обстеження в клінку "Рудольфінерхауз".

У той же час, дружина Віктора Ющенка Катерина також заявляє, що обличчя її чоловіка спотворено в результаті спроби отруїти його.

Про це Катерина Ющенко заявила в п'ятницю в інтерв'ю американській телекомпанії Эй-Бі-Сі.

За її словами, вона добре пам'ятає ніч, коли це трапилося. "Я відчула, що щось у моєму чоловіку змінилося, коли він прийшов додому тієї ночі, - сказала вона. - Я відчула щось у його подиху, на його губах. Я запитала його про це, але він відмахнувся, сказавши що нічого немає. Наступного дня він захворів".

За словами дружини, у Ющенка спочатку почалися сильні головні болі й блювота, а потім виявилися й інші симптоми. Зміни в його зовнішності стали помітні через кілька тижнів.

Як стверджує Катерина, отрута проникла у кісткові тканини, однак лікарям вдалося вивести з організму Ющенка більшу частину токсинів. "Лікарі завірили нас, що коли отрута буде виведена, він буде виглядати як і раніше", - сказала вона.

За її словами, зовнішній вигляд її чоловіка, який у свій час був визнаний найкрасивішим чоловіком України, тепер є для неї символом "страждань країни". "Я бачу, що він людина, яка бореться за ідею, - говорить Катерина - Це - невисока ціна за те, чого ми домагаємося в цій країні".

"Хоча змову з метою замаху на життя її чоловіка не було підтверджено, чоловік і жінка впевнені, що нитки отруєння тягнуться до вищих ешелонів влади", - відзначає Эй-Бі-Сі.

"Це - люди, які знаходяться при владі, люди, які не хочуть зміни системи", - каже Катерина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування