Піскун знає замовників. У П'ЯТНИЦЮ БУДЕ ДОПИТАНИЙ КРАВЧЕНКО

Середа, 2 березня 2005, 15:50
Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Кравченко у п’ятницю в Генпрокуратурі буде давати свідчення.

Про це генпрокурор Святослав Піскун заявив в середу на прес-конференції в Києві.

Відповідаючи на запитання, чи буде прокуратура вживати якихось заходів проти екс-президента Кучми, який зараз знаходиться в Чехії, Піскун відповів так: "Я впевнений, що ми будемо виконувати всі можливі і необхідні дії по вказаній справі".

Він також заявив, що підозрювані у вбивстві є затриманими, а не арештованими, тому що санкції суду ще немає. Він уточнив, що було затримано дві особи, одного відпущено під підписку про невиїзд, генерал Пукач зараз перебуває в міжнародному розшуку.

Всі затримані є діючими керівниками управління кримінальної розвідки. Також, за його словами, серед них - двоє тих, хто брав участь у вбивстві.

Прізвища він не став називати. "Прізвища відомі, ви можете їх прочитати в Інтернеті". На питання назвати їх, Піскун відповів: "Навіщо? Ви що в Інтернеті не можете прочитать?" і додав, що прізвища не оголошуються згідно з законом. "Справа серйозна, по ній буде серйозний суд", - додав він.

Щодо замовників, то Піскун сказав, що їх назвуть, "як тільки вони будуть встановлені". Відповідаючи на запитання, чи відомо, хто дав міліціонерам "злочинний наказ", Піскун сказав: "Є така особа".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...