Депутат із СДПУ(о) регулярно ходить на допити в Одеську міліцію

Вівторок, 31 травня 2005, 16:05
Депутат із СДПУ(о) Олександр Грановський заявляє, що дав свідчення у одеській міліції по кримінальній справі щодо благодійного фонду реконструкції і розвитку "Артеку".

Як сказав Грановський у коментарі "Українській правді", він тричі ходив на допити. Раніше МВС заявляло, що депутат ігнорує їхні виклики.

Грановський сказав, що його фірма "Монтажагробуд" брала участь у реконструкції "Артеку", і тому "мене і зв’язали з цим благодійним фондом".

Водночас Грановський сказав, що його фірма не отримувала грошей із цього фонду реконструкції і розвитку "Артеку". Він відзначив, що суть претензій до нього зводиться до того, що "неправильно було оформлено документи".

Грановський додав, що гроші з благодійного фонду не були розкрадені. "Для цього лише варто приїхати в "Артек" і подивитися, який великий обсяг робіт зроблено".

Грабовський також сказав, що він "ніяк не причетний до цього фонду".

Проте МВС у своїй заяві у квітні повідомило, що Грановський "причетний до діяльності благодійного фонду реконструкції та розвитку ММЦ "Артек", який зібрав 465 мільйонів гривень від шістьох залізниць, Одеського припортового заводу, Національного банку України (в час керівництва пана Тігіпка), заводу "Стирол", "Ощадбанку" та інших, які в "Артек" не потрапили".

"Грановський є членом парламентської фракції СДПУ(о), і сподіваємося, що фракція, яка робить гучні заяви, по даному питанню прокоментує: куди ділися 465 мільйонів гривень у підконтрольному Грановському благодійному фонді", - додає МВС.

У березні також екс-керівник "Артеку" Валерій Пальчук заявив "Кримській правді", що це "приватний фонд, почесний президентом якого є Грановський".

"Українська правда"

Читайте також:

Бакай не прийшов до Луценка. Замість нього піде Кучма?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...