Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко помітила, чим Ющенко відрізняється від стоматолога-самоучки

Понеділок, 25 липня 2005, 22:56
Президент Віктор Ющенко попередив міністрів та губернаторів про звільнення у разі невиконання зобов’язань.

Як сказав Ющенко на прес-конференції після засідання Кабміну, міністрів це стосується у частині скасування нормативних документів Міністерств, які гальмують розвиток бізнесу.

"До 1 вересня міністр, який не забезпечить скасування регуляторних актів, подає у відставку", - сказав Ющенко.

Він додав, що "уже двічі переносив цей термін". "Динаміка (скасування регуляторних актів) є, але не всі міністри поставилися до цього відповідально", - додав Ющенко.

За його словами, "міністрам і головам обласних адміністрацій було зроблено зауваження".

Ющенко також сказав, що "пряма відповідальність губернаторів лежить у питаннях прямих інвестицій, реєстрації малого і середнього бізнесу, створення нових робочих місць і наповнення бюджету".

Крім того, Ющенко закликав членів уряду бути командою:

"Нам треба звернути уваги на командний стиль роботи уряду, перегорнути сторінки непорозуміння між міністрами, і далі представляти команду, яка на Майдані була моральною, чесною, відданою. У нас нічого не змінилося, ми залишилися такими".

У стосунках уряду і парламенту Ющенко закликав "пройти шлях порозуміння".

"Ми шануємо парламент, кожного народного депутата і бажаємо співпрацювати у гармонії", - додав Ющенко.

Водночас Ющенко сказав, що "більшість цілей першого півріччя досягнуто". "Як президент я можу чесно дивитися у очі пенсіонерам, діткам-інвалидам, мамам, які народжують дітей", - додав Ющенко.

Він додав, що зростання ВВП у першому півріччі склало 4%, що президент вважає "достатньо позитивним після стресів на ринку бензину, металургії та ревальвації курсу гривні".

Також, за словами президента, зростання промисловості за перші шість місяців було 5%, а сільгосппродукції – 6,4%.

В той же час присутня прем’єр Юлія Тимошенко звернула увагу, що абсолютний приріст ВВП у першому кварталі 2005 до першого кварталу 2005 склав 20%.

"Ні про яке охолодження мова не йде, а про динамічне зростання", - сказала вона.

"Якщо Україна під час виборів для світу стала територією надії, свободи, то після того, як почала працювати наша спільна нова команда влади, Україна стала територією успіху. І так буде завжди!", - заявила Тимошенко.

Вона також звернула увагу, що засідання Кабміну за участю президента і спікера Верховної Ради пройшло "у прекрасному ритмі".

"Я пам’ятаю, як я була на одному зібранні, яке проводив колишній президент – губернатори і урядовці йшли на цю нараду, як на прийом до стоматолога-самоучки. Зараз це була командна робота. Це як тренер з командою, яка перший тайм відіграла позитивно", - додала вона.

Тимошенко також сказала, що хоче "подякувати Віктору Андрійовичу, що він настільки чітко поставив завдання".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...