Тимошенко розповіла, як її намагаються принизити

Неділя, 7 серпня 2005, 18:17

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що восени в Україні не буде соціально-економічної кризи.

На питання, чи є підстави очікувати таку кризу, вона відповіла: "Абсолютно немає".

"Безумовно, це маніпуляція свідомістю людей, намагання принизити нову команду", - сказала Тимошенко у неділю в ефірі програми радіо "Свобода" "Час Пік", що транслювалася по "5 каналу".

Вона також сказала, що задоволена роботою нового уряду за перші півроку.

За словами прем’єра, обсяг промислового виробництва зріс на 5%. Виробництво деревини зросло 20%, харчова промисловість – на 14%, целюлозно-паперова – 13%, хімічна й нафтохімічна – 13%. А роздрібна торгівля, за її словами, зросла на 19,8%.

"Який показник не візьми... Наприклад, реальні доходи населення. Перший раз за всі роки ми показали на 26% вище реальні доходи при тому, що інфляція знаходиться в запланованих межах", - сказала Тимошенко.

Вона також відзначила успіхи уряду в детінізації економіки. "19,3 млрд гривень додатково ми принесли до бюджету порівняно з минулим роком", - підкреслила вона.

На питання, хто саме намагається показати слабкість уряду, звинувачуючи його в цукровій кризі, Тимошенко сказала: "Зрозуміло, що критикувати уряд за ціни на цукор будуть саме ті, хто не дав прийняти закон про нормальне забезпечення ринку цукру".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування