Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни знімають еротику про Тимошенко і Саакашвілі. Це провокація?

П'ятниця, 12 серпня 2005, 15:33

Заступник державного секретаря Маркіян Лубківський вважає заяви про зйомки еротичного фільму, прототипами героїв якого стали прем’єр Юлія Тимошенко та президент Грузії Михайло Саакашвілі, провокативними.

Про це Лубківський сказав під час брифінгу в п’ятницю.

"Я вважаю, що цей фільм жодною мірою не стосується наших відносин з Російською федерацією. Якщо комусь спало на думку знімати такий фільм, то це елементарна провокація", - зазначив він

За його словами, ситуація "з одного боку знаходиться поза межами якогось пристойного сприйняття певних речей, а з іншого боку, якщо такі речі знімаються, то вони десь межують із тією ситуацією, яка сьогодні спостерігається з провокацією навколо польських дипломатів в Росії".

Раніше "Радіо Свобода" повідомляло, що еротичний фільм, прототипами якого стали Тимошенко і Саакашвілі, наступного тижня почнуть знімати в Росії. Співавтором сценарію та одним зі спонсорів фільму є депутат Держдуми Росії від фракції ЛДПР Олексій Митрофанов.

У своєму інтерв’ю "Радіо Свобода" Митрофанов сказав, що "зараз є багато
чуток про стосунки Тимошенко і Саакашвілі. І ця інформація, ці чутки, весь цей секс-скандал із прес-секретарем президента Грузії - все це навіяло певні ідеї і з'явився такий сценарій”.

Головними героями фільму є Юля - "ділова українська леді з характерною косою" - і "кавказець" Міша.

Московський продюсер Олександр Валов розповів журналістам, що герої фільму таємно зустрічатимуться у Москві, а кульмінацією буде еротична сцена у вертольоті над грузино-абхазьким кордоном.

На думку українського політолога Вадима Карасьова, можливими причинами, чому для фільму обрали саме таких героїв, є те, що ці дві персони є найбільш харизматичними на пострадянському просторі".

"І Тимошенко, і Саакашвілі були основними двигунами революцій і сьогодні багато у чому впливають на політику своїх країн, відповідно Грузії і України", - сказав він.

На думку політолога, мета цього фільму – "вдарити по авторитету двох політиків, можливо не стільки по Саакашвілі, скільки по Тимошенко”.

Як вважає Карасьов, спонсором кінопроекту невипадково є ЛДПР, яку очолює Володимир Жириновський, оскільки саме у цього політика "на язиці те, що у головах кремлівських керівників".

Таким чином, як зазначає політолог, показано "зневагу кремлівської еліти до представників грузинської та української еліт".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування