Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО КАЖЕ, ЩО МОЖЕ СОБІ ДОЗВОЛИТИ ДОРОГІ СУКНІ. За незадекларовані гроші?

Четвер, 18 серпня 2005, 11:15

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що у неї є заощадження, які не відображені в декларації про доходи за 2004 рік і за які вона купує собі одяг.

Про це Тимошенко сказала на прес-конференції в четвер, коментуючи публікацію "Української правди", що лише вартість одягу фірми "Луї Віттон", який носить прем’єр, в два з половиною рази перевищує її минулорічні доходи.

"До 1997 року я створила і очолювала одне з найпотужніших приватних підприємств України. Власне, безумовно, якісь розумні заощадження родина має. На сукню я собі щось дозволити можу", - сказала Тимошенко.

На питання, чому ці гроші не відображені в декларації про доходи за 2004 рік, Тимошенко відповіла: "Я не один рік в своєму житті працюю. Декларацію ви бачили тільки за минулий рік. Тому я можу ще раз сказати, моє життя є абсолютно законно всім забезпечене".

На уточнююче питання, що ці заощадження мали б бути в графі декларації "рахунки в банку", але їх немає, Тимошенко лише сказала: "Я вже пояснювала з цього приводу".

Водночас Тимошенко підтримала журналістів у проведенні таких розслідувань: "Мені подобається такий напрямок руху. В минулому вище керівництво держави дарувало дітям мобільний зв’язок, за мільярди заводи, в тому числі металургійні, сотні тисяч гектарів кримських заповідників".

"Я думаю, що ці мільярдні подарунки були з регулярністю щоквартально, як наш звіт з офіційних питань", - додала Тимошенко.

"І якщо зараз останнє, за що можна покритикувати прем’єр-міністра – це за сукні, то не так все погано в нашій новій владі. Тому я тут повна підтримка вам в ваших дослідженнях", - сказала Тимошенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування