Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко розповіла, чим вона і губернатори займалися вночі

П'ятниця, 26 серпня 2005, 22:20

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що в неї немає особняків в інших областях України.

Так вона прокоментувала в п'ятницю в ефірі донецької телекомпанії "Україна" чутки про наявність у неї двох особняків у Дніпропетровській області.

"У яке місто я не приїду - розповідають про те, що Тимошенко там будує особняк", - сказала прем'єр.

Вона підкреслила, що єдине її житло – це орендована дача під Києвом на 157 квадратних метрів.

"Мене нічого не займає – ніякі особняки, ніякі розкішні дачі", - сказала Тимошенко.

Вона також повідомила, що обмін візитами з прем'єр-міністром Росії Михайлом Фрадковим відбудеться, але зараз вони обоє зайняті підготовкою бюджетів.

"Нам потрібно з прем'єром Росії обмінятися візитами. Ми обміняємося. Просто зараз і в нашій країні й у Росії йде формування бюджету на наступний рік... і тому сьогодні, звичайно ж, я просто зобов'язана займатися бюджетом", - сказала Тимошенко.

Вона ще раз підкреслила, що всі заборгованості по зарплатах шахтарям у п'ятницю були виплачені.

"Учора ввечері близько 22 години я вже збиралася йти додому і готуватися до сьогоднішньої поїздки. І думаю – на всяк випадок подзвоню скарбничому і запитаю як справи", - розповіла Тимошенко.

"О 22 годині вечора я піднімаю трубку і запитую: "Гроші в шахтарів?". Мені говорять "Ні, вони на шахтах". І три дні вони не виплачувалися людям. И я в 22 годині розумію, що те що ми говорили, щоб гроші дійшли до кожної людини, а не до шахти, це було не зроблене", - сказала вона.

"І можете собі уявити: ніч, 23 година, 24, перша година ночі, друга... Усі губернатори, усі керівники районів підключилися для того, щоб можна було сьогодні до 15 години людям віддати гроші. І сьогодні ніхто з них не спав. І з 10 до 15 вони заплатили всі борги людям", - розповіла прем'єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування