Піскун викликає Медведчука і Загороднього. МЕДВЕДЧУК ПРИЙДЕ

Вівторок, 30 серпня 2005, 16:52

Генеральна прокуратура запрошує голову СДПУ(о) Віктора Медведчука та голову виконкому партії Юрія Загороднього для надання пояснень по кримінальній справі, пов’язаній зі зловживанням у Державному управлінні справами.

Про це повідомляє прес-служба СДПУ(о) у вівторок.

"На ім’я голови партії Медведчука надійшов лист від Генпрокуратури з проханням при можливості прибути до ГПУ 30 серпня 2005 року", - йдеться у повідомленні.

За словами прес-служби, у листі також була повістка, якою запрошується Загородній на допит у ГПУ як свідок.

"Запрошення керівників СДПУ(о), як повідомлено у листі ГПУ, пов’язано з кримінальною справою по зловживанням у Державному управлінні справами", - зазначає прес-служба.

У зв’язку з тим, що на даний час голова СДПУ(о) та голова виконкому партії ще не повернулися з відпусток, на адресу Генпрокуратури було відправлено телеграму, де повідомляється про отримання виконавчим комітетом СДПУ(о) повісток на ім’я Медведчука і Загороднього.

Водночас у листі до Генпрокуратури зазначається, що враховуючи, що адресати листів ще не повернулись з відпусток, "вручити надіслану Вами кореспонденцію не є можливим".

"По поверненню адресатів з відпусток, надіслана Вами кореспонденція буде їм вручена, про що повідомимо Вас додатково", - йдеться у листі.

Водночас, як повідомили УНІАН у прес-службі СДПУ(о), сам Медведчук заявив, що наприкінці тижня прибуде для надання пояснень у Генеральну прокуратуру.

"Я планую приступити до роботи вже наприкінці цього тижня і, безперечно, відразу ж після повернення буду готовий дати будь-які пояснення, - сказав Медведчук, - про це мій представник ще вчора довів до відома Генпрокуратуру".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News