"Трудова Україна" розколюється. Опоненти виключили Коновалюка

Четвер, 8 вересня 2005, 12:10

Опоненти лідера партії "Трудова Україна" Валерія Коновалюка на засіданні політради партії прийняли рішення виключити його зі своїх лав.

Про це йдеться в інформаційному повідомленні, направленому з адреси керівника прес-служби партії Геннадія Коржа.

В той же час в середу прес-служба "Тудової України" заявила, що ця адреса є нині недійсною, а "провокатори" використовують її для поширення недійсної інформації.

Як йдеться у повідомленні політради, на засіданні було прийнято рішення про обрання члена президії політради Володимира Сівковича керівником виборчої кампанії.

"Повноваження голови партії, до затвердження з’їздом рішення, тимчасово покладені на президію політради партії", - йдеться у повідомленні.

Також в повідомленні зазначається, що черговий з’їзд політичної партії "Трудова Україна" відбудеться 23 вересня 2005 року

До робочої групи з підготовки з'їзду увійшли Володимир Сівкович, В’ячеслав Рукоманов, Микола Княжицький, Франц Федорович, Анатолій Стрій, Володимир Кулеба.

Прес-конференція з цього приводу відбудеться в четвер в агенції УНІАН о 16:00.

Раніше в середу Коновалюк заявив про відміну цього засідання політради та перенесенні з'їзду партії на 8 жовтня 2005 року.

Причиною він назвав бажання деяких членів партії йти на вибори у блоці. Проте він наполягає на тому, що на парламентські вибори партія йшла окремо.

Він також заявляв, що саме на засіданні політради покладалися певні надії на подальшу дестабілізацію в партії.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування