Ющенко пояснив депутатам, чому звільнив Тимошенко

П'ятниця, 9 вересня 2005, 11:05

Президент Віктор Ющенко у п’ятницю провів зустріч з лідерами парламентських груп і фракцій, на якій проінформував їх про мотиви свого рішення стосовно зміни керівництва держави.

Про це в п’ятницю повідомляє прес-служба президента.

Ющенко наголосив, що конфлікти, які виникли між найвищими державними інститутами, негативно вплинули на ситуацію в Україні.

"Ніхто не бажає конфліктів чи непорозумінь. Якщо вони виникають, я переконаний, зустріти їх слід чесно, мужньо, і дати абсолютно збалансовану, спокійну відповідь", – зазначив він.

На зустрічі також йшлося про формування нового уряду. Ющенко також закликав парламент працювати на стабілізацію ситуації в країні та ефективно співпрацювати з новим урядом.

На зустрічі були присутні депутати Микола Мартиненко, В’ячеслав Коваль, Юрій Костенко, Володимир Бондаренко, Олег Білорус, Ігор Єремеєв, Раїса Богатирьова, Богдан Губський, Станіслав Довгий.

Також були присутні депутати Ігор Шаров, Олександр Мороз, Валерій Пустовойтенко.

У зустрічі також взяли участь в. о. прем’єра Юрій Єхануров, держсекретар Олег Рибачук, перший заступник держсекретаря Іван Васюник, постійний представник президента у Верховній Раді Сергій Соболєв, в.о. першого віце-прем'єра Анатолій Кінах.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News