"СИНА БОГА" ПОЗБАВИЛИ BMW M6. ПРЕЗИДЕНТ ЗБИРАЄТЬСЯ ОПРИЛЮДНИТИ ДЕКЛАРАЦІЮ

П'ятниця, 9 вересня 2005, 13:09

Держсекретар України Олег Рибачук обіцяє максимальну відкритість влади для критики, а також оприлюднення декларації президента Ющенка.

Про це він заявив у п'ятницю на своїй першій прес-конференції в Києві як держсекретаря.

"Ми зробимо те, що обіцяли. Ви побачите його (Ющенка) декларацію про його доходи. Це право громадськості знати, і президент мені підтвердив, що це буде зроблене", підкреслив Рибачук.

Він також повідомив, що обговорював із президентом Ющенком тему його сина і дорогих подарунків.

"Якщо вас цікавить – це було першою новиною в рейтингу "Української правди" - що далі із сином президента, він - син бога, або не є він сином бога... Я говорив із президентом про це. Не є він сином Бога", сказав Рибачук.

Він заявив, що "кожна сторона зробила висновки з цієї ситуації". За його словами, машини BMW M6 вже немає в Києві.

"Але в мене месідж для "данайцев, дары приносящих" – я сприймаю це як дискредитацію президента. Коли є такі люди, які вважають себе друзями президента, і які роблять такі подарунки, і потім про такі подарунки говорить весь народ України – це питання до оточення президента", сказав держсекретар.

"Нехай мене почують ті, хто намагається в такий спосіб практично ставити в дуже незручну ситуацію президента. Я, думаю, ви зрозуміли, про що я хочу сказати", додав він.

Рибачук також запевнив журналістів, що влада буде максимально відкритою для критики.

"Якщо влада дає привід для критики, то ніхто в цій владі, починаючи з президента, не є винятком для критики, починаючи з наших родин", заявив він.

Рибачук також підкреслив, що ніхто в секретаріаті не буде цікавитися в преси "багато чи мало" вони показують президента.

"Від мене і з цих стін такого робити не будуть – це принизливо для президента, і дає можливість для вас говорити, що мало що змінилося. Хочу підкреслити – ми не будемо вам говорити, що, коли, і у якому форматі показувати діяльність президента і його команди", заявив він і додав, що "готовий до прямого контакту".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News