На УТ-1 бунт проти Стецьківа та Шевченка

Вівторок, 13 вересня 2005, 18:22

Профспілковий актив Національної телекомпанії України висловив керівництву компанії недовіру.

Про це повідомляється у протоколі відкритої профспілкової конференції, який оприлюднено у вівторок.

На загальних зборах адміністрацію компанії звинуватили у "зневазі до колективу та непрофесійному менеджменті, який призвів до порушення Конституційних прав працівників та прав профспілок".

За словами протоколу, такий менеджмент призвів "до згортання власного виробництва, прихованого безробіття працівників та зриву виконання державного замовлення".

Зокрема працівники звинуватили в.о. президента НТКУ Тараса Стецьківа, першого віце-президента НТКУ Олега Кузана, віце-президентів Андрія Шевченка і Андрія Ткача.

Також недовіру висловили директору ТВО "Новини" Василю Самохвалову, заступнику ТВО "Новини" Роману Ткаченку, раднику Стецьківа Литвиненку і директору з виробництва "публіцистичних та освітніх програм" Роману Вибрановському.

Зокрема, у протоколі зазначається, що "колектив залишає за собою право звернутися із заявою до органів прокуратури та слідства, з метою розгляду обставин, які склалися в колективі НТКУ".

Актив висунув пропозиції щодо кандидатів на посаду президента НТКУ, проте не уточнив, які саме.

Представлення кандидатів з їхніми програмами подальшого розвитку телекомпанії і голосування по кожній кандидатурі відбудеться у середу о 13:00.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News