БРОДСЬКИЙ: ЖВАНІЯ І БЕЗСМЕРТНИЙ ГОТУВАЛИ ЗАМАХ НА ТИМОШЕНКО

Четвер, 15 вересня 2005, 12:31

Екс-радник Юлії Тимошенко Михайло Бродський заявляє, що Давид Жванія і Роман Безсмертний готували замах на екс-прем'єра.

Про це Бродський заявив у нічному ефірі каналу "Інтер".

За його словами, він справді зустрічався з Березовским в Ізраїлі і намагався отримати у російського бізнесмена підтвердження цієї інформації.

"З розповіді Березовського я зрозумів, у нього справді є докази, що Жванія й Безсмертний, або просто Жванія, хотіли вбити Тимошенко. Що це було не зараз, а наприкінці помаранчевої революції, для того, щоб вона не стала прем'єр-міністром", - сказав Бродський.

Соратник Тимошенко сказав, що просить і Березовського передати в Україну відеокасети, які можуть бути доказом підготовки замаху, і попередив бізнесмена про відповідальність перед британським законодавством через неправдиву інформацію.

Що стосується обвинувачень в фінансуванні передвиборчої кампанії Ющенка Березовським, оголошених Леонідом Кравчуком, то Бродський підкреслив, що платіжки датовані ще 2003 роком, і тому порадив оточенню Ющенка не перекладати відповідальність на Тимошенко.

"Вони чомусь завжди тоді, коли слід кричати "мама", починають кричати "Тимошенко", - сказав Бродський.

Він також припустив, що відсторонений перший помічник президента Олександр Третьяков "і досі збирає гроші на кампанію" Ющенка.

Також Бродський звинуватив президента Ющенка в тому, що той "обдурив мене".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News