Литвин готовий захищатися в суді від соціалістів

Середа, 5 жовтня 2005, 11:20

Депутат з фракції Соціалістів Микола Рудьковський вимагає, щоб Верховна Рада заслухала звіти силовиків щодо розслідування справи Гонгадзе.

Про це Рудьковський заявив, виступаючи з трибуни Верховної Ради в середу.

"Рада має заслухати силовиків, які мають доповісти, коли справа Гонгадзе буде в суді, коли замовники вбивства журналіста стануть перед судом", - зазначив Рудьковський.

Він також звинуватив спікера Володимира Литвина у поширенні неправдивої інформації у газеті Народної партії про те, що замовниками вбивства Гонгадзе були ініціатори касетного скандалу.

"Як у вас вистачило совісті? Саме Литвин і його поплічники блокували розгляд звіту у справі Гонгадзе", - підкреслив він.

"Коли ви напишете явку з повинною?", - звернувся Рудьковський до Литвина.

У свою чергу Литвин зазначив:" Я з вами готовий зустрічатися в суді з приводу того, що ви заявили, що я гальмую слідство. Це ви гальмуєте слідство. Ви хочете призначаити замовників і організаторів, відтак на злодії шапка горить".

"Я хотів би, щоб цей шановний пан (Рудьковський), який розкидається паперами, пояснив, на якій квартирі протягом місяця здійснювався монтаж плівок, хто був організатором прослуховування кабінету Кучми, той має безпосередню причетність".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування