Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова вибрала руку замість ноги, а Безсмертний розпустить парламент

Неділя, 27 листопада 2005, 20:26

Лідер фракції "Регіони України" Раїса Богатирьова вважає, що Партія регіонів сформує більшість у майбутньому парламенті.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу "Інтер" у неділю ввечері.

На її думку, президент Віктор Ющенко "залишився тільки президентом Майдану".

На противагу цьому, на думку Богатирьової, Віктор Янукович "чітко знає, що він буде робити після того, як в парламенті буде створена на базі партії Регіонів і фракції регіонів України більшість".

Таким чином, на думку Богатирьової, буде сформовано "український уряд з загальнонаціональним лідером".

Коментуючи участь Партії регіонів у з'їзді партії "Єдина Росія" у суботу, Богатирьова назвала її "природною". "От якби ми з'явилися на з'їзді республіканців або демократів Сполучених Штатів, це було б неприродно", - сказала вона.

На питання, чи не боїться вона, що до Партії регіонів пристане ярлик "рука Москви", Богатирьова відповіла: "Краще рука Москви, ніж ніжка Буша".

У студії телеканалу також був присутній голова президії партії "Народний Союз Наша Україна" Роман Безсмертний.

Відповідаючи на питання, які шляхи об'єднання з Партією регіонів буде шукати НСНУ у випадку перемоги першої на виборах, Безсмертний сказав: "Об'єднання малоймовірне".

"По-друге, якщо помаранчева команда не набере більшість, то наступний варіант – це не союз з Регіонами, це розпуск парламенту. Тому або помаранчеві знайдуть в собі сили сформувати участь, або парламент буде розпущено", - сказав він.

На це Богатирьова зазначила: "Помаранчевої більшості не буде. Але це не значить, що іншої більшості не буде". За її словами, в такому випадку доведеться дивитися, чи правовим шляхом піде президент щодо розпуску парламенту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування