Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Два губернатори ідуть з посад

Середа, 7 грудня 2005, 17:27

Губернатори Чернігівської та Житомирської областей Владислав Атрошенко та Павло Жебрівський вирішили відмовитися від своїх посад на користь місця у виборчому списку "Нашої України".

Про таке їх рішення повідомляє прес-служба "Народного Союзу Наша Україна".

Атрошенко займає в списку “Нашої України” тридцять шостий номер, а Жебрівський йде під номером чотирнадцятим.

У свою чергу губернатор Волинської області Володимир Бондар, котрий займає в списку "Нашої України" тридцять п’яте місце, наразі не визначився - лишатися йому головою обладміністрації чи йти до парламенту.

"Без рішення президента і прем'єра я навряд чи зможу прийняти остаточне рішення, - заявив Бондар журналістам.

"Загалом же у мене є певний алгоритм поведінки: мені президент і керівництво партії доручили працювати в регіоні. І я працюватиму на цій посаді, допоки вони не висловлять іншого побажання. Так що поки що я залишатимусь на своєму місці, а після розмови з керівництвом партії і держави визначуся остаточно", - заявив він.

Аналогічну позицію займає й губернатор Львівщини Петро Олійник, тринадцятий номер в списку "Нашої України". Він заявив, що прийме остаточне рішення після зустрічі з президентом України Віктором Ющенком.

Харківський губернатор Арсен Аваков та вінницький губернатор Олександр Домбровський відмовилися від місця в партійному списку НСНУ.

Раніше Ющенко зобов’язав усіх чиновників визначитися: якщо вони балотуються до парламенту, то мають подати у відставку з виконавчої влади.

Остаточний варіант списку буде визначено на міжпартійному з’їзді Блоку Віктора Ющенка "Наша Україна", котрий пройде в Києві 17-18 грудня.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування